Da ili ne?

Maja Šuput pokazala frizuru s kojom je ne viđamo često, zanima je što njezini obožavatelji misle o ovoj promjeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput uvijek je spremna na promjene kad je izgled u pitanju, no ovoga puta je u maloj dilemi, pa se obratila svojm obožavateljima.

Ako je među domaćim zvijezdama netko poznat po eksperimentiranju s imidžem, onda je to zasigurno Maja Šuput. Od frizure do odjeće, spremno će isprobati sve na što se drugi možda ne bi odvažili.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

Ovoga puta pjevačica je pokazala frizuru s kojom je ne viđamo često.

''Dilema, razmišljam o šiškama. Da ili ne?'', svojim vjernim obožavateljima obratila se za savjet uz fotografiju na Instagramu za koju je pozirala sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dilema .... Razmisljam o siskama 🤷‍♀️ Da ili ne???

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maju Šuput uskoro ćemo opet gledati u voditeljskoj ulozi u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' gdje joj je ova uloga sjela i više nego odlično. Partner u emisiji joj je kolega Frano Ridjan.

''Dugo smo čekali, ali eto i dočekali, vaša i naša omiljena emisija ide dalje!'', a povratak showa na male ekrane komentirala je i sama Maja. ''Znate kako kažu – strpljen spašen, a ja sam sve samo ne strpljiva. Zato sam sada jako uzbuđena jer najbolji show se nastavlja'', zaključila je. 

Podsjetimo se, u prve dvije epizode prije pauze od emitiranja, pobjedu su odnijeli kandidati Fabijan Pavao Medvešek i Lana Klingor, a pamtimo i ostale natjecatelje s vrhunskim nastupima, a tko će sve briljirati svojim nastupima u uzbudljivom nastavku sezone, saznat ćemo uskoro.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene