Još malo do poroda!

Šuput poželjela odlazak na neku svirku, ali svi su primijetili kolekciju štikli ispred koje je pozirala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput prije rođenja sina prisjeća se nekih prošlih dana i svojih nastupa koji joj nedostaju, a to je pokazala i najnovijom objavom na svom Instagramu.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput ušla je u mjesec kada njezin sin treba doći na svijet, što ona i suprug Nenad Tatarinov jedva čekaju, baš kao i njezini vjerni obožavatelji.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

A kako krati vrijeme do velikog dana, Maja je otkrila na Instagramu najnovijom fotografijom na kojoj pozira ispred police na kojoj stoji bogata kolekcija njezinih cipela visokih potpetica koje su bile nezaobilazan detalj na svakom njezinu nastupu.

"A da se danas za promjenu pravim da idem na svirku ili da nisam super mega trudna pa da prošećem jednu od omiljenih cipelica koje čekaju nove dane", napisala je preslatka Maja uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Uvijek si lijepa", "Jedva čekam", "Predivni ste", "Super ideja, samo pazi da se ne popikneš", "Nemoj, to je opasno", "Frizura je top", "Predivnica", "Srce želi, a beba kaže ne", samo je dio komentara koje je dobila od obožavatelja.

Na Instagramu se pohvalila kako je sve spremno za dolazak prvorođenca, a nedavno je zamolila za pomoć u izboru imena. 

"Suzila sam izbor imena na svega tri. Napredujemo. Zapisala sam ih u svoj Majushka secret diary i zaključala da mi ih nitko ne pročita. Slobodno pucajte prijedloge...", napisala je Maja prije nekoliko dana na Instagramu.  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene