Izlazi samo kad mora

Šuput pokazala kako izgleda kad u doba korone ide u trgovinu, teško bismo je prepoznali u ovom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pokazala je kako izgleda dok odlazi u kupnju za vrijeme izolacije.

Jednoj od naših najangažiranijih pjevačica, koja se odnedavno bacila i u poduzetničke vode, 40-godišnjoj Maji Šuput izolacija zbog koronavirusa nije najbolje sjela jer s na broj gaža, snimanja i svih dodatnih obveza nije navikla toliko boraviti kod kuće.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov iz zagrebačkog stana izlaze samo kada moraju obaviti kupnju ili odu u pokoju šetnju, a kako njihovi izlasci sada izgledaju, pokazala je i na svom profilu na Instagramu. No u izdanju u kojem izlazi rijetko tko bi je prepoznao jer obično ju viđamo maksimalno sređenu i našminkanu, a sada za izlazak bira udobne majice i hlače, sportske kape te neizostavnu zaštitnu opremu poput maske i rukavica.

"Šetnja/proljeće 2020. Proći će i ovo, samo nek' smo živi i zdravi", napisala je uz fotografiju iz šetnje na kojoj se s Nenadom drži za ruke u rukavicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

U stanu vrijeme krate isprobavanjem novih recepata, Nenad se odlučio okušati u kulinarstvu, a ona je odlučila vježbati kod kuće kako bi ostala u top-formi za sljedeće koncerte nakon što nam se život vrati u normalu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlyn Jenner (Foto: Profimedia) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner (Foto: Instagram) Caitlyn Jenner i Sophia Hutchens (Foto: Getty Images) +2 Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon 3 braka i šestoro djece promijenio spol, a sad ljubi 47 godina mlađu poduzetnicu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene