Za koga navija?

Maja Šuput otkrila svoja predviđanja za finale Supertalenta: Hoće li njezini favoriti pobijediti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pjevala je, plesala, ali i razgovarala s donorima na koncertu "Želim život", a u pauzama je čak uspjela otkriti i svoje planove za nadolazeće blagdane.

Maja Šuput odigrala je dvostruku ulogu na humanitarnom koncertu ''Želim život“ Zaklade Ana Rukavina – nastupala je kao pjevačica, ali je prikupljala i telefonske donacije i razgovarala s građanima.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

U razgovoru s našom Mijom Kovačić Maja je otkrila i vlastite planove za blagdane.

''Blagdane neću provesti blagdanski, već radno, svaki dan u drugom gradu. Bit će radno sve do 1. 1., onda ću nekoliko dana na odmor, a onda opet nazad", rekla je vrckava Maja, koja kao da baš nikada ne gubi svoju pršteću energiju.

No i prije no što stane na blagdanske pozornice diljem Lijepe Naše, Maja se priprema za finale showa Supertalent koje nas očekuje 23. prosinca.

''Baš smo danas komentirali kako ne znamo tko bi mogao pobijediti, ne mogu dokučiti gdje će prevagnuti publika. Hoće li pobjeda otići pjevačima ili plesnim grupama, stvarno nemam pojma", iskreno je rekla Maja te dodala kako su njezini favoriti tako i tako otprašili kući.

Uz to, Maja je priznala i kako je na Trgu bana Josipa Jelačića bilo jako toplo te da niti jednom nije pjevala na koncertu ''Želim život", a da je bilo toliko toplo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene