Blista kao trudnica

Nije joj dosadno: Nedostaju joj koncerti, ali Maja se sredila i snašla pa otkrila kako će provesti dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu otkrila kako se zabavlja kad nema koncerata u doba korone i dala savjet svojim pratiteljima.

Pjevačica Maja Šuput sve do prije nekoliko mjeseci nije mogla zamisliti gotovo niti jedan vikend u godini bez svojih nastupa i koncerata, a koliko joj to nedostaje, ali i kakvu je alternativu pronašla objavila je na svom Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

"Subota je meni i dalje dan da se skockam i pjevam. Samo sad pjevam po kući. Sredi se za po doma i širi pozitivnu energiju za vikend", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj doista blista besprijekorno sređena kao da je spremna za izaći na pozornicu u zapjevati.

"Predivna žena", "Kako kul", "Divna košuljica", "Prekrasna si", poručili su joj u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja će nam zablistati i u novoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji gledamo i ove nedjelje u programu Nove TV, a kroz koji će nas voditi zajedno s Franom Ridjanom.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. 

Maja je javnosti nedavno otkrila da ona i suprug Nenad Tatarinov očekuju prvo dijete zbog čega ne krije sreću i uzbuđenje, baš kao i njezini vjerni obožavatelji od kojih je dobila tisuće i tisuće čestitaka i lijepih želja tim povodom. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene