djelić atmosfere

Maja Šuput nije mogla izdržati pa je fanovima otkrila što radi: "Mogu prenijeti samo svoju sreću i uzbuđenje!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput oduševila je sve kao voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", a na Instagramu je otkrila djelić sa snimanja nove sezone koja je u pripremi.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je obožavateljima otkila djelić atmosfere sa snimanja nove sezone omiljenog showa "Tvoje lice zvuči poznato" uz kratki video.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

"Psssst! Iako ne smijem ništa reći o novoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato" koju spremamo, mogu prenijeti samo svoju sreću i uzbuđenje jer smo ponovno na setu. Transformacije poznatih kandidata i mene koja rastem u svakoj sekundi bit će najblaže rečeno interesantno za gledanje. Back to work", napisala je Šuput u opisu videa koji je snimila iza kulisa popularnog showa. "Majo sijaš", "Wow, naljepša", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Naime, u pripremi je All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja će okupiti osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona. Svaka nova sezona donosi i brojna iznenađenja, pa će tako i novi nastavci donijeti drugačiju dimenziju zabave, a za to će se pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama. Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morat će opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Nives Celzijus, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa, i u All stars sezoni naći će se u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda, a show će voditi voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene