djelić atmosfere

Maja Šuput nije mogla izdržati pa je fanovima otkrila što radi: "Mogu prenijeti samo svoju sreću i uzbuđenje!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput oduševila je sve kao voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato", a na Instagramu je otkrila djelić sa snimanja nove sezone koja je u pripremi.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je obožavateljima otkila djelić atmosfere sa snimanja nove sezone omiljenog showa "Tvoje lice zvuči poznato" uz kratki video.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

"Psssst! Iako ne smijem ništa reći o novoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato" koju spremamo, mogu prenijeti samo svoju sreću i uzbuđenje jer smo ponovno na setu. Transformacije poznatih kandidata i mene koja rastem u svakoj sekundi bit će najblaže rečeno interesantno za gledanje. Back to work", napisala je Šuput u opisu videa koji je snimila iza kulisa popularnog showa. "Majo sijaš", "Wow, naljepša", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Naime, u pripremi je All stars sezona showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja će okupiti osam natjecatelja koji su nas oborili s nogu proteklih sezona. Svaka nova sezona donosi i brojna iznenađenja, pa će tako i novi nastavci donijeti drugačiju dimenziju zabave, a za to će se pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama. Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić morat će opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Nives Celzijus, bivša natjecateljica i pobjednica četvrte sezone showa, i u All stars sezoni naći će se u ulozi člana žirija te će zajedno s Indirom, Goranom Navojcem i Igorom Mešinom ocjenjivati i komentirati nastupe naših zvijezda, a show će voditi voditeljski dvojac Frano Ridjan i Maja Šuput.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene