Uvijek u akciji!

Šuput iznenada ošišala Martinu Tomčić prije finala showa, njezina reakcija šokirala je i samu Maju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Članovi žirija showa Supertalent tijekom cijele sedme sezone dobro su se zabavljali iza i ispred kamera, a tako je bilo i za vrijeme finalne emisije.

Osim zabavnih trenutaka na pozornici Supertalenta i izjava žirija pred malim ekranima koje ćemo još dugo pamtiti, ova omiljena četvorka tijekom cijele sedme sezone dobro se zabavljala i iza kamera, a neke od zanimljivih detalja zabilježili su i tijekom finalne emisije.

Pogledaj i ovo Sonja Bonačić i Jan Hajsok - 2 ''Kaj? Isuse kriste!'' Zbunjujući Supertalent trenutak u kojem Bilmana baš nitko nije shvatio: ''Što me gledaš, pa ti si u njenom klanu!''

Martina je tako na Insta storyju objavila video u kojem joj je Maja iznenada odrezala pramen kose, na što ona baš i nije reagirala s odobravanjem. Šokirano se okrenula i povikala na Maju, ali da je sve na kraju dobro ispalo, pokazuje završna fotografija koju je članica žirija objavila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@supertalenthr 23.12.2019. (FINALE) @novatv_ . #makeup @nicolemassan by @janeiredalehrvatska #hair @mijomajhen #dress @eminakušan #jewellery @lapidarium_author_jewellery #foto @markogrubnic . . . #finale #whataevening #talents

A post shared by Martina Tomčić (@martina.tomcic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene