kao u bajci

Šuput povela obožavatelje u virtualni obilazak sobe sinčića Blooma pa očarala mnoge, a oglasili se i poznati Hrvati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pokazala je kako su oslikani zidovi, a i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke njezin sinčić Bloom ima.

Maja Šuput povela je svoje pratitelje na Instagramu u virtualni obilazak sobe njezinog sinčića Blooma i izazvala oduševljenje. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput ma kakav je on bombon! Maja Šuput podijelila je presladak razgovor sa sinom oko njezine haljine, evo zašto se Bloom naljutio na mamu!

Naime, pjevačica je objavila video u kojem je pokazala za kakvo se uređenje prostora odlučila, a ubacila je i preslatke prizore sebe i muža Nenada Tatarinova s bebom. 

"Bloomova soba", napisala je Šuput. Može se vidjeti da je na vratima od sobe ime Majinog sinčića ispisano zlatnim slovima te kako su oslikani zidovi, a pokazala je i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke Bloom ima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezin video su komentirali i Nina Badrić i prijatelj Marko Grubnić koji su ostavili emotikone srca.

"Preslatko", "Prekrasno", "San svakog djeteta", "Tapete su savršene", "Predivna oaza. Odmah mi se spava", "Kao u bajci", napisali su Majini pratitelji. 

Inače, Šuput je nedavno objavila fotografiju svog muža Nenada Tatarinova s njegovim bratom na kojoj obojica poziraju sa svojim sinčićima u naručju.

"Dva brata i bratića. Bloom i Dominik. Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio dan prije njega", napisala je pjevačica koju svake nedjelje gledamo u ulozi voditeljice u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene