kao u bajci

Šuput povela obožavatelje u virtualni obilazak sobe sinčića Blooma pa očarala mnoge, a oglasili se i poznati Hrvati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pokazala je kako su oslikani zidovi, a i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke njezin sinčić Bloom ima.

Maja Šuput povela je svoje pratitelje na Instagramu u virtualni obilazak sobe njezinog sinčića Blooma i izazvala oduševljenje. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Naime, pjevačica je objavila video u kojem je pokazala za kakvo se uređenje prostora odlučila, a ubacila je i preslatke prizore sebe i muža Nenada Tatarinova s bebom. 

"Bloomova soba", napisala je Šuput. Može se vidjeti da je na vratima od sobe ime Majinog sinčića ispisano zlatnim slovima te kako su oslikani zidovi, a pokazala je i kakvu garderobu, krevetić, stol za presvlačenje i igračke Bloom ima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njezin video su komentirali i Nina Badrić i prijatelj Marko Grubnić koji su ostavili emotikone srca.

"Preslatko", "Prekrasno", "San svakog djeteta", "Tapete su savršene", "Predivna oaza. Odmah mi se spava", "Kao u bajci", napisali su Majini pratitelji. 

Inače, Šuput je nedavno objavila fotografiju svog muža Nenada Tatarinova s njegovim bratom na kojoj obojica poziraju sa svojim sinčićima u naručju.

"Dva brata i bratića. Bloom i Dominik. Bloom se išao upoznati s bratićem koji se rodio dan prije njega", napisala je pjevačica koju svake nedjelje gledamo u ulozi voditeljice u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson +0 Petar Grašo i Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela je prije Graše bila u tajnom braku s našim dobro poznatim pjevačem, uspjeli su ga skrivati od svih čak tri godine

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović Kovaček (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zanimljivosti Ljubavni brodolomi Ćirinih sinova: Samo trojica nisu okončala svoje brakove, a jedan se među Vatrenima posebno ističe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene