brzo se zaljubili

Maja Šuput objavila sliku mjesta na kojem je upoznala muža Nenada Tatarinova, a nekoliko mjeseci kasnije već su bili zaručeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov su se upoznali 2017., a pjevačica je u studenom iste godine otkrila da su u vezi.

Maja Šuput podijelila je na Instagram storyju fotografiju mjesta na kojem je upoznala svog supruga Nenada Tatarinova

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

"Tu sam muža upoznala", napisala je pjevačica uz sliku predvorja šibenskog hotela. Naime, Šuput i Tatarinov su se sreli 2017. dok je on radio kao menadžer hotela, a ona bila gošća tamo. 

Maja je vijest o njihovoj ljubavi objavila u studenom iste godine i nakon samo pet mjeseci vezi Nenad ju je zaprosio na Maldivima. Par je uplovio u bračnu u svibnju 2019., a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine.

Inače, Šuput i Tatarinov su 17. ožujka dobili sina Blooma kojeg je pjevačica rodila carskim rezom u zagrebačkoj bolnici. Malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić, Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) +4 Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić jako se obradovala kada je na stadionu ugledala poznato lice, evo tko joj je izmamio ovakav osmijeh

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene