pogled koji rastapa srca!

Šuput podijelila dragocjeni trenutak muža i sinčića, viđeno nisu odoljele komentirati Nina Badrić i Jelena Rozga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je fotografiju muža Nenada Tatarinova sa sinom Bloomom, a divnu fotografiju nisu mogle ne komentirati Nina Badrić i Jelena Rozga.

Maja Šuput uživa u majčinstvu i ne skriva koliko ju raznježe prizori njezinog muža Nenada Tatarinova s njihovim sinom Bloomom te često dijeli njihove fotografije na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

"Pogled koji rastapa srca", napisala je pjevačica uz objavu. Na slici Nenad drži sinčića i lice od malenog je u prvom planu, a taj je prizor osvojio mnoge Majine pratiteljice pa i poznate kolegice sa estrade. 

"A što sam sladak", napisala je Nina Badrić. Jelena Rozga je u komentar stavila emotikone sa srcima na mjestu očiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Tatin sin", "Isti tata", "Eto, Majo, sad imaš sve", "Zlato", "Šećer preslatki", "Slatko malo stvorenje", "Aa medenko", "Savršenstvo", "Ljubav najveća", komentirali su pratitelji. 

Inače, Maja i Nenad su sina dobili 17. ožujka. Pjevačica je rodila carskim rezom u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a sinovo je ime odala tek 10 dana nakon njegova rođenja, kada je podijelila i prve fotke na kojima mu je pokazala lice.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene