razveselila sve

Maja Šuput objavila snimku s ultrazvuka i prvi put pokazala bebu: "Idemo u novi život, jači i složniji no ikada"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput nedavno je pokazala trbuh u šestom mjesecu trudnoće, a sina bi trebala roditi u ožujku ove godine.

Pjevačica Maja Šuput svojim je obožavateljima na Instagramu čestitala Novu godinu fotografijom s ultrazvuka te je prvi put pokazala svoju nerođenu bebu.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Jel gotova 2020??? Jel stvarno prošla??? Smijem maknut ruku i reći dobro nam došla NOVA 2021?????? Od najvećeg srca želim vam samo dvije stvari - da budete ZDRAVI i da imate MIRNO TLO. Bez svega ostalog očito možemo dragi moji. Idemo u novi život, jači i složniji no ikada. Samo ljubav", napisala je Maja. Mnogi su joj u komentarima ostavili emotikone srca, a jedna obožavateljica pohvalila joj se da je dobila bebu. "Majo, meni najslađi poklon stigao jučer, rodila sam svog malog princa", stoji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov prije nekoliko tjedana su otkrili spol bebe te su preslatkim videom najavili da će u njihovu obitelj doći sin.

Maja je nedavno pokazala trbuh u šestom mjesecu trudnoće, a trebala bi roditi u ožujku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn (Foto: Getty) +0 Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Celebrity Svi su s nestrpljenjem čekali svadbu jedne od najljepših sportašica, a onda je objavila šokantnu vijest

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene