pokazala poveći trbuh

Maja blista dok iščekuje rođenje sina, a divnom fotografijom raznježila je svoje obožavatelje: "Najljepša trudnica"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je pozirala u vesti koju je podigla i pokazala svoj poveći trudnički trbuh u 31. tjednu trudnoće.

Maja Šuput obilježila je divnom fotografijom 31 tjedan trudnoće i raznježila svoje pratitelje na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Skupljajte uspomene, ne stvari", napisala je Maja pokraj slike. Pjevačica je pozirala u vesti i podigla jedan dio kako bi se vidio njezin već prilično veliki trudnički trbuh jer bi trebala roditi za devet tjedana sina. 

"Wow", "Predivna", "Još malo i malecki je tu", "Preslatka", "Najljepša trudnica", komentirali su Majini pratitelji. Pjevačica bi trebala roditi u ožujku, a ona i suprug Nenad Tatarinov sinu će dati strano ime. Šuput cijelu trudnoću blista i jednom je objasnila da nije izgubila energiju ni u ovom razdoblju svog života. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Osim što i dalje putuje i po Hrvatskoj i po svijetu, Šuput trenutačno snima i nove epizode showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem će ponovno biti voditeljica, nakon što je u toj ulozi oduševila gledatelje u prošloj sezoni showa.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Neodoljivi šarmer ljubio je istu ženu 29 godina, a sad iznenadio razvodom: Strani mediji se raspisali o misterioznoj brineti s kojom je viđen

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene