trudnoća joj sjajno stoji

Maja Šuput u uskoj haljini istaknula rastući trbuh, komplimenti ne prestaju: "Kakva ljepota, baš blistaš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput ja na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je naglasila njezin trudnički trbuh.

Otkako je otkrila da će postati mama, pjevačica Maja Šuput (41) ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje na Instagramu trudničkom fotografijama, a ništa drugačije nije bilo ni s posljednjom.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Maneskin, TLZP "Ovako se pjeva himna!" Treba li ubuduće ovako izvoditi "Lijepu našu"? Kad shvatite tko je ovaj mišićavi frajer, bit će vam jasno što smo htjeli reći!

Pozirala je u uskoj sivoj haljini koja je naglasila njezin rastući trbuh, s kompletnim make-upom i sređenom frizurom, te je za svoj izgled na fotki dobila brojne komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Prelijepa si, ali baš! Odavno nisam ljepšu trudnicu vidjela", Kakva ljepota, baš blistaš", "Tako ti lijepo stoji trudnoća", pisali su joj oduševljeni obožavatelji ispod objave za koju je dobila i preko 15 tisuća lajkova.

Maja je početkom ovog mjeseca objavila da je u sedmom mjesecu trudnoće i već se bliži osmome. Njoj i njezinom suprugu Nenadu Tatarinovu ovo će biti prvo dijete, a otkrili su da će dobiti sina.

Za pjevačicu je 2020. godina bila posebno uzbudljiva. Osim što je ostala trudna, prvi put se okušala i kao voditeljica u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", a koliko je to uspješno odradila potvrđuje nominacija za Zlatni Studio.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti saznajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene