iznenadili su je

Šuput se pohvalila nogometnim dresom s imenom svojeg sina, pogledajte koji je domaći klub učlanio malenog Blooma!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaći nogometni klub poslao je sinu Maje Šuput člansku iskaznicu i dres s njegovim imenom.

Pjevačica Maja Šuput se u svojim Instagram Storyjima pohvalila poklonom koji je njezinom sinu poslao nogometni klub Rijeka.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

"Wow, ovo je iznenađenje", napisala je preko videa u kojem je pokazala nogometni dres s imenom svojeg sina i brojem jedan, a maleni Bloom je dobio i člansku iskaznicu kluba.

Iskaznicu i personalizirani dres dobio je i Bloomov tata, Nenad Tatarinov, što je Šuput također pokazala u svojem videu.

Podsjetimo, Maja je sina rodila 17. ožujka u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom, a trenutno je možemo gledati u novoj All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" koju je snimala dok je još bila trudna.

U show se vratila u ulozi voditeljice, nakon što je u prošloj sezoni probila led, a društvo joj ponovno pravi Frano Ridjan. U žiriju također opet imamo priliku gledati istu četvorku iz prošle sezone koju čine Indira Levak, Nives Celzijus, Goran Navojec i Igor Mešin, dok su natjecatelji osmero najboljih kandidata iz svih dosadašnjih sezona.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene