spremna za dolazak bebe!

Pogledajte kako je Maja Šuput uredila sobu za sina, pazila je na svaki detalj, a slike na zidovima su preslatke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu pokazala kako je uredila sobu za sina.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov spremni su za dolazak sina.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

U svojim Instagram Storyjima Maja je sada pokazala kako su uredili bebinu sobu, a pazili su na baš svaki detalj.

"Soba za pišonju skoro gotova, namještaj stiže..." napisala je preko videa u kojem se vide zidovi dječje sobice na kojima je oslikano nebo s oblačićima, zrakoplovima, balonima i preslatkim životinjicama.

Maja i Nenad ne skrivaju koliko su uzbuđeni zbog dolaska svog prvog djeteta, a pjevačica na svojem Instagramu bilježi sve bitne trenutke iz trudnoće.

Tako je proteklog tjedna uz smiješnu fotografiju s ultrazvuka otkrila da je ušla u osmi mjesec trudnoće, a za In Magazin je već ranije potvrdila da će sinu dati strano ime.

Šuput i Tatarinov vjenčali su se u svibnju 2019. godine na luksuznom imanju Meneghetti u Istri, a u listopadu prošle godine otkrili su da će postati roditelji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - Čorluka - 5 Vedran Ćorluka, Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +6 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Ćorluki rođendan čestitala urnebesnom fotografijom: "Podsjetnik na dane puzanja"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene