Nezaboravan model!

Maja Šuput pozirala u zanimljivom badiću s obrnutim dekolteom, a isti je nosila i dok je bila trudna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput je na Instagramu pokazala zavidnu figuru u badiću samo dva i pol meseca od poroda.

Pjevačica Maja Šuput uživa u Dubrovniku sa svojom obitelji odakle je počastila svoje pratitelje na Instagramu jednom svojom fotografijom u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Marija Kolb kao Parni Valjak, TLZP "ovo je bilo teško" Emotivan trenutak u našem hit-showu zbog legendarnog pjevača koji više nije s nama, suze su potekle same od sebe!

"Jučer kišobran, danas badić... uglavnom imam kod sebe i jedno i drugo pa kako vremenu puhne", napisala je uz fotku na kojoj je u pokazala vitku liniju samo dva i pol mjeseca nakon što je rodila sinčića Blooma. Uslijedila je lavina komplimenata, a neki njezini pratitelji joj čak nisu povjerovali da sada ovako izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Zgodna si", "Lažeš nas, slika je od prošle godine", "Žena, majka, kraljica!", "Zgodna mama", "Predivna, kao i uvijek", redale su se pohvale ispod fotke za koju je Šuput skupila i preko 20 tisuća lajkova.

Zanimljiv crni badić s prozirnim dijelovima i obrnutim dekolteom, odnosno izrezom koji je otkrio donji dio njezinih grudi, Maja je nosila i tijekom odmoru u Dubaiju gdje je sa suprugom Nenadom bila u prosincu prošle godine. U to je vrijeme bila u šestom mjesecu trudnoće, a kako joj je tada pristajao ovaj badić, pogledajte u našoj galeriji.

Šuput je obožavatelje zadivila i svojim posljednjim izdanjem za show "Tvoje lice zvuči poznato" u kojemu je voditeljica već drugu sezonu zaredom.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar šesta emisija TLZP - 2 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 5 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 4 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 1 +23 Saša Lozar šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Treba li se Lepa Brena zabrinuti zbog ovih prizora? Vitko tijelo i duge noge koje bi baš svakog zavarale!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju indira Levak peta emisija TLZP - 4 indira Levak peta emisija TLZP - 1 indira Levak druga emisija TLZP - 1 indira Levak prva emisija TLZP +7 Indira Levak i Damir Kedžo prva emisija TLZP Celebrity Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene