Svi se tope!

Fotku Šuput s malenim Bloomom u pola sata lajkalo više od 10 tisuća ljudi, kad je vidite, bit će vam jasno i zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s Bloomom u naručju na otoku Hvaru.

Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov uživaju u prvom ljetu sa sinčićem Bloomom.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Sretna obitelj trenutačno obilazi hrvatske otoke, a pjevačica redovito na svojem Instagramu bilježi predivne trenutke s odmora na kojima je glavna zvijezda uglavnom četveromjesečni dječak.

Upravo jednom takvom fotografijom sada je rastopila svoje pratitelje na društvenoj mreži. Oni su je u samo pola sata od objave počastili s više od 10 tisuća lajkova, a njihova brojka i dalje neprestano raste.

"Ljubavi, ovo je Hvar", napisala je uz fotku na kojoj sa sinom u naručju pozira u istoimenom gradu na našem otoku, a iako je i ona za svoj izgled u pripijenoj žutoj haljini dobila brojne komplimente, pažnju je i ovaj put ukrao Bloom.

Fotografiju pogledajte ovdje.

"Med", "Presladak je", "Stvarno je slatkiš", "Ljepotan", "Tako malen, a već svjetski putnik", pisali su joj pratitelji, a neki su primijetili i da je dječačić isti tata.

Podsjetimo, Maja je sina rodila 17. ožujka ove godine carskim rezom, a maleni je od tada s njom i ocem Nenadom već putovao i izvan Hrvatske.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene