maleni je pravi hit!

Šuput nakon odmora u Dubrovniku pozirala skockana u zračnoj luci, no svu pažnju na fotki ukrao je preslatki Bloom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju iz dubrovačke zračne luke na kojoj pozira sređena i sa sinčićem Bloomom u naručju-

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se javila iz zračne luke nakon što je sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom provela nekoliko dana u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u hlačicama od trapera, bijeloj majici i ružičastom sakou koji je bojom uskladila sa štiklama, no pažnju s nje skrenuo je dvoipolmjesečni Bloom kojega je držala u naručju.

"Bye bye Dubrovnik. Vidimo se uskoro", napisala je uz fotku koju možete pogledati ovdje.

"Bloom je zakon", napisala joj je Nina Badrić te je uz komentar dodala zaljubljeni emotikon i srce.

"Najslađi je", "Mali slatkiš", "najbolja beba", komentirali su drugi, no Majini obožavatelji nisu propustili komentirati ni njezin izgled na fotki te su joj poručili da je jako zgodna mama.

Šuput je na svojem Instagramu otkrila da je Bloomu ovo bilo prvo putovanje avionom te se pohvalila i kako je prespavao let od Zagreba do Dubrovnika. Sa suprugom i sinom fotografirana je i tijekom šetnje Stradunom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je rodila carskim rezom u ožujku ove godine, a do samog kraja trudnoće ostala je aktivna, te je trudna snimila i novu sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5. lipnja!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda Eni Šukunda +4 Eni Šukunda - 3 Celebrity Naša misica koja je nedavno šokirala drastičnom promjenom izgleda udala se za 13 godina starijeg zaručnika, a već objavljuje i slike s medenog mjeseca

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina objavila fotku s egzotične lokacije, u zanimljivom badiću pokazala je utegnuto tijelo i guzu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene