Tijelo za poželjeti

Maja ponosno pokazuje svu svoju raskoš u badićima, a neke je začudio jedan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu objavila fotografije u kupaćem kostimu s odmora na Korčuli koju je posjetila sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

Maja Šuput uživa na odmoru sa suprugom Nenadom Tatarinovim, a uz to svoje obožavatelje uveseljeva fotografijama u kupaćim kostimima koje objavljuje na društvenim mrežama i koje pokazuju svu njezinu raskoš.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Maja je tako pokazala besprijekornu liniju i obline u jednodijelnim kupaćim kostimima, pozirajući na terasi hotela na Korčuli u kojem je odsjela, a nije propustila fotografirati se i na jet-skiju.

Kada nije na plaži, s Nenadom uživa u finim ručkovima i večerima i ne zabrinjava se previše hoće li prikupiti koji kilogram viška, no neki su se zapitali kako je moguće da ima tako uzak struk.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Koliko ljepote na jednom mjestu", "Majice prekrasna, tijelo idealno", "Ajme, predivna si", "Premoćna", "Živa vatra", "A kako struk izgleda tako usko, što je to nešto ispod kupaćeg", "Slatkica", "Goriš", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene