Do zauvijek pa opet!

Druga godišnjica braka Maje i Nenada: Šuput podijelila neviđene fotke sa svadbe, a javno je priznala i koliko je zaljubljena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je čestitala drugu godišnjicu braka suprugu Nenadu Tatarinovu uz niz fotografija s njihova vjenčanja, od kojih neke do sada nije objavila.

Supružnici Maja Šuput i Nenad Tatarinov imaju razloga za slavlje.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Prošle su točno dvije godine od njihova raskošna vjenčanja u Istri, a pjevačica je tim povodom na svojem Instagramu objavila neke dosad neviđene fotke tog dana uz koje je suprugu uputila i predivnu čestitku za godišnjicu braka.

"Nisam boljem mogla reći da! Sretna ti druga godina najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet", napisala je Šuput, a ispod njezine objave odmah su se počele redati čestitke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja i Nenad u bračnu luku uplovili su u svibnju 2019. nakon godinu i pol dana veze, a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine. U ožujku ove godine dobili su sina kojemu su dali ime Bloom, a malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene