Kiša im ništa ne može

Šuput pozirala s Grubnićem u bluzi ispod koje nije nosila grudnjak pa su svi komentirali njezin dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je na Insagramu novu fotografiju s Markom Grubnićem i dobila niz komplimenata na račun izgleda i stajlinga.

Maja Šuput i Marko Grubnić godinama već poslovno surađuju, Marko brine za stil pjevačice i njezine odjevne kombinacije, a veže ih i blisko prijateljstvo. Prijateljski dvojac na društvenim mrežama voli objavljivati zajedničke fotografije, koje su uvijek besprijekorno uređene i na kojima su oboje uvijek besprijekorno dotjerani.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Sve je ručni rad! Kruna kakvu još niste vidjeli krasi Majinu glavu, a u ovom prozirnom kostimiću može stati uz bok Beyonce!

Ništa drugačije nije ni s posljednjom fotografijom koju je Maja objavila na profilu na Instagramu, a na kojoj pozira u bijeloj bluzi ispod koje ovog puta nije odjenula grudnjak pa se dekolte našao u prvom planu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Ne dozvoli vremenskoj prognozi da ti uništi stajling", napisala je Maja uz fotografiju .

"Nama ništa ne može pokvariti stajling", odgovorio joj je Marko u komentarima, a njezini joj obožavatelji uputili komplimente na račun izgleda.

"Majo kraljice", "Barbie i Ken", "Vau, super stajling", "Baš ste top", "Izgledate sjajno", "Bravo Maja, prava si ljepota", neki su od njih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene