putuje sa suprugom

Šuput zna kako najbolje uživati u ljetnim radostima, svoju sjajnu figuru stavila je u prvi plan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov već su nekoliko dana u Dubrovniku, a na društvenim mrežama dijele s obožavateljima što sve rade.

Maja Šuput već par tjedana odmara na Jadranu, a posljednjih dana sa suprugom Nenadom Tatarinovim uživa u Dubrovniku. Redovito svojih 448 tisuća pratitelja na Instagramu obavještava o tome gdje je i što radi, a Šuput zaista zna uživati.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja je na brodu pozirala u zelenom i ružičastom badiću, a u svim kombinacijama je istaknula svoju zavidnu liniju. Sve je zadivila svojim stasom te je pobrala hrpu komplimenata i tisuće lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chill o'clock 🤩

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Nedavnom objavom je dodatno zagolicala maštu obožavateljima kada je pozirala u duboko rezanoj haljini ispod koje nije nosila donje rublje te je umalo pokazala i više nego je trebala.

Maju i Nenada su fotografi uhvatili i tijekom šetnje dubrovačkim Stradunom, za koju je odabrala lepršavu crvenu haljinu. Iako zbog pandemije koronavirusa ne održava nastupe tako često kao nekad, Maja je nedavno nastupila u Šibeniku, a suprug je u svemu podržava te je prati u svim njezinim avanturama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene