srele se na korčuli

Domaće pjevačice objavile zajedničku fotku i bacile Instagram u trans: "Zaustavile ste vrijeme"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačice Maja Šuput i Nina Badrić susrele su se na Korčuli, a obje su objavile zajedničku fotografiju na Instagramu.

Maja Šuput se nakon putobvanja Lijepom Našom vratila na Korčulu, gdje se susrela i s prijateljicom i kolegicom Ninom Badrić. Na Instagramu je podijelila zajedničku fotografiju, a isto je učinila i Nina Badrić. Pjevačice su pokupile brojne komplimente na račun svoga izgleda.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

"Svi slučajni susreti su unaprijed zakazani", našalila se Badrić u opisu fotografije, koju su komentirala i brojna poznata domaća lica. Među njima je i poduzetnica Snježana Mehun, koja je Nini poručila da je očigledno smršavjela otkako su se posljednji put vidjele.

"Prekrasne ste", "Zaustavile ste vrijeme, onak, 20 godina unatrag", "Ljepotice", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Island vibes 👸👸 #summer2020

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Šuput je posljednjih nekoliko tjedana posjetila Dubrovnik, Šibenik i Istru, a o svemu je redovito obavještavala vjerne pratitelje. Na odmoru je uživala sa suprugom Nenadom Tatarinovim, koji je Maju pratio i na nekoliko nastupa koje je održala na našoj obali.

Nina Badrić inače već godinama ljetuje u Jelsi na otoku Hvaru, a predah od svega potražila je na Korčuli, gdje se i susrela s kolegicom s estrade.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene