misterij napokon riješen!

Šuput napokon obznanila još jednu sitnicu koju su svi znatiželjno čekali: “Nakon što ste mjesecima čitali o meni, htjeli to ili ne...”

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je preslatke fotografije sinčića koji je stariji nešto više od tjedan dana i otkrila je koje su mu ime ona i muž Nenad Tatarinov dali.

Maja Šuput napokon je otkrila obožavateljima informaciju koja je uspješno krila tjednima. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Bok ekipa, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici. Mama i tata su mi presretni, stalno nesto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmijehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka, a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom", objavila je Maja sinovo ime uz njegove preslatke fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njena objava je razveselila brojne pratitelje. "Savršenstvo življenja", "Isti tata. Baš je lijepi mali slatkiš. Koliko kosice već ima", ", "Predivan je, nek je živ i zdrav", "Aww", "Koliko lijepa beba", "Želim vam svu sreću. Uživajte u sinu i roditeljstvu", "Dobro došao, Bloom", komentirali su. 

U 10-ak minuta fotografiju je lajkalo više od 3.000 ljudi koje je osvojio prizor preslatkog Majinog sina. Inače, Šuput je prije nekoliko dana podijelila prvu fotografiju s bebom.

"Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku...", napisala je u opisu objave i predivnim prizorom rastopila svoje pratitelje na društvenoj mreži.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene