Vidi se da baš uživaju

Preslatki prizori sa Straduna: Obiteljska šetnja Maje i Nenada s malenim Bloomom teško je ikome mogla promaknuti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov snimljeni su u šetnji Stradunom sa sinom Bloomom.

Maja Šuput i Nenad Tatarinov uživaju u prvom obiteljskom odmoru u Dubrovniku na kojem im društvo prvi put pravi i sinčić Bloom, a zajedno su prošetali i Stradunom, na kojem su plijenili znatiželjne poglede i pažnju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Wow! Pogledajte luksuz u kojem Maja Šuput uživa na našem moru, za boravak tamo se i posebno dotjerala!

Da uživaju, svjedoče njihovi široki osmijesi na licima koje nisu skidali, a snimljeni su i u jednom od tamošnjih kafića u društvu prijatelja, a sve su zabilježili i fotografi koji su se tamo našli.

"Opuštena nedjelja. Tko bi s nama u đir po gradu?" napisala je Maja uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Baš si lijepa", "Ovo jednostavno ti stoji predivno", "Moram reći, najbolja odjevna kombinacija do sada", "E, ova je slika vrh", "Predivna, a tvoja bebica mi se čini kao jedna velika nasmijana dobrica, samo spava ili se smije", "Uživajte u našem gradu", "Preslatka fotka", "Baš mi je drago da uživate kao obitelj, sve najbolje", "Najljepši na svijetu", samo je dio brojnih komentara koje je dobila.

Uoči putovanja Maja se na Instagramu pohvalila da je došao dan koji je jedva čekala i da maleni Bloom kreće na prvi let avionom, a podijelila je i njihovih nekoliko preslatkih zajedničkih trenutaka, što je oduševilo njezine obožavatelje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene