Kakve fotke!

Šuput i suprug uživaju kao nikad prije, fanovi im brzo poručili kako im još fali samo jedan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Nenad Tatarinov provode se kao nikad na egzotičnom Baliju.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov prepustili su se čarima Balija, na kojem borave posljednjih nekoliko dana, a u svojoj ljubavi uživaju poput pravih zaljubljenih golupčića, i to doslovno – u ptičjem gnijezdu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja je fotografije na kojima poziraju i izmjenjuju nježnosti u gnijezdu objavila na Instagramu, a to se baš svidjelo njezinim obožavateljima, koji su zaključili da bi im baš pristajao još jedan detalj na fotografiji, odnosno u životu.

"Sad još jedan mali ptić i savršeno", "Ako sada ne bude ptića, treba srušiti gnijezdo", "Preslatki ste", "Jeste lijepi golupčići", "Ljubavno gnijezdo", "Golupčići, fali vam još jedan golupčić", "Kako ste slatki", "Kako dobro živite", poručili su im obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja i Nenad poznati su kao zaljubljenici u daleke i egzotične zemlje, a ovu su godinu odlučili započeti upravo na Baliju, a svoje doživljaje i avanture dijele s obožavateljima na društvenim mrežama, 

Popularna pjevačica pohvalila se da je savladala strah od visina, a objavila je i niz vrućih fotografija u kupaćim kostimima, što je posebno obradovalo muški dio njezine publike.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Doherty i Kate Moss (Foto: AFP) +0 Johnny Depp, Kate Moss (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ljepotica koja je harala modnim pistama mogla je popiti litru votke na eks, a danas voli kuhati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene