Ljubav u 2020.

Šuput i supruga ništa ne može spriječiti da se ljube, na ovu fotografiju javio se i naš poznati kuhar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj ona i Nenad Tatarinov nose zaštitne maske na licima.

Pjevačica, a odnedavno i televizijska voditeljica Maja Šuput poštuje upute o društvenoj distanciranosti pa većinu vremena provodi kod kuće, sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

Ipak, par se uputio u nužnu nabavku namirnica i kućnih potrepština, ali ni u tom slučaju nisu ništa htjeli propustiti slučaju. Maja je na Instagramu pokazala kako se vole u ova teška vremena i kako ih ništa ne može spriječiti u razmjenjivanju nježnosti.

"Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo. Ljubav u 2020.", napisala je Maja uz fotografiju na kojoj ona i Nenad poziraju sa zaštitnim maskama na licima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Među Majinim pratiteljima prvi se bio javio poznati chef Mate Janković, koji joj je poručio da je od nje očekivao ružičastu masku sa šljokicama i s rogom jednoroga te ju zamolio da ispravi tu nepravdu, a Maja mu je odgovorila da je u pravu i da odmah ide nazvati svog prijatelja i stilista Marka Grubnića.

Maju u novoj voditeljskoj avanturi možemo gledati već u nedjelju 22. ožujka u trećoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene