U ovim čudnim okolnostima

Šuput pozvala građane na odgovorno ponašanje: "Sigurno ćemo izaći kao pobjednici!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput pozvala je građane na odgovorno ponašanje i suzbijanje panike.

Pjevačica Maja Šuput, koju gledatelji Nove TV trenutno gledaju u voditeljskoj ulozi hit-showa "Tvoje lice zvuči poznato", obratila se građanima pozivajući sve da slušaju upute stručnog stožera.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

''Dragi moji, u ovim iznimno teškom i čudnim okolnostima u kojima živimo, mislim da je zapravo najvažnije da slušamo što nam kažu oni koji znaju, eventualno da se ugledamo na one koji nisu znali što rade, pa da mi to nikako ne ponovimo. Svakako apeliram na ljude koji su u izolaciji da tamo i ostanu jer vidimo što se događa'', poručila je Maja te dodala kako se i ona pridržava svih izrečenih uputa: ''Vjerujte mi, i meni ova izolacija teško pada jer sam naviknula cijeli život biti na putu i nikad ne biti kod kuće. Zaista ne želim biti netko tko će eventualno nekome drugom donijeti štetu, a naravno ni samoj sebi''.

Maja je također otkrila i kako provodi vrijeme u kući: ''Našla sam nekoliko stvari s kojima ću se baviti sada kada sam kući. Moj muž je odlučio ozbiljno kuhati, a ja sam odlučila iskoristiti sat vremena u danu da učim talijanski jezik'', kazala je Maja i otkrila: ''Pogledat ću sve filmove, neki dan sam čistila kuhinju i našla sam čak začin, ne biste vjerovali, ali bit ću iskrena - iz 2014. Moj muž se našalio i rekao, pa evo, mene neće ubiti koronavirus, mene ćeš ubiti ti sa svojim začinima.''

Za kraj, Maja je pozvala građane da pokažu zajedništvo u ovim trenucima te poručila: ''Sigurna sam da će nakon ove bliskosti biti još više vjenčanja i ljubavi među nama. Voli vas vaša Maja i budimo svi skupa u ovome, izaći ćemo sigurno kao pobjednici!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene