prizor koji topi srca

Maja Šuput slavi specijalan dan pa je podijelila fotku muža koja se ženama posebno svidjela: "Jako lijep tata"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput podijelila je fotografiju svog muža Nenada Tatarinova sa sinom u naručju. Nenadu je rođendan pa mu je pjevačica na taj način uputila javnu čestitku.

Maja Šuput otkrila je pratiteljima na Instagramu da ona i njezina obitelj slave poseban dan. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Pjevačica je podijelila preslatku fotografiju Nenada Tatarinova na kojoj drži sinčića Blooma i imaju jednake kupaće hlačice te je napisala da je njezinu mužu rođendan. 

"Želimo ti da nam ostaneš baš ovakav kakav jesi. Najbolji muž i tata. Sretan rođendan, ljubavi. Volimo teee", istaknula je Maja u emotivnoj objavi. Njezini su se pratitelji pridružili čestitkama. 

"Jako lijep tata", "Sretan rođendan. Zakon kako su usklađeni", "Ma daj, baš su slatki", "Uživajte u ljubavi", komentirali su. 

Šuput je objavila i dva preslatka videa na Instagram storyju na kojima je Bloom. Na njima se čuje njezin glas i kako pjeva "Sretan rođendan" te potiče sinčića da i on to napravi dok mu pruža njegovu četku za kosu kao mikrofon. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Šuput podijelila slatki trenutak obiteljskog druženja s malenim Bloomom, ali svu pažnju ukrala je njegova zgodna baka

Inače, Maja je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka s mužem Nenadom. Pjevačica je tim povodom na svojem Instagramu objavila neke dosad neviđene fotke tog dana, uz koje je suprugu uputila i predivnu čestitku za godišnjicu braka.

"Nisam boljem mogla reći da! Sretna ti druga godina najljepšeg braka, ljubavi. Do zauvijek pa opet", napisala je Šuput.

Podsjetimo, Maja i Nenad u bračnu luku uplovili su u svibnju 2019. nakon godinu i pol dana veze, a pjevačica je na dan vjenčanja promijenila tri haljine. U ožujku ove godine dobili su sina kojemu su dali ime Bloom, a malo prije njegova rođenja neumorna Maja snimila je novu All stars sezonu showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem se ponovno našla u ulozi voditeljice.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene