''Muž kaže da sam mu top''

Šuput se pohvalila izdanjem kojim je očarala muža Nenada, a drugi je usporedili s Marilyn Monroe

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput prije dva dana je objavila da sa suprugom Nenadom Tatarinovom čeka prvo dijete, a najnovije fotografije koje je podijelila pokazuju da u trudnoći zbilja blista.

Maja Šuput sredinom ovoga tjedna objavila je da je trudna, a na Instagramu je na objavu sretne vijesti dobila gotovo 100.000 lajkova. Svima je zahvalila na lijepim željama, nakon čega je otkrila i koji je omiljeni look njezina supruga.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Omiljeni look mog muža, kaže da sam mu tu top pa evo", napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u bijeloj haljini, a osim fotki, s fanovima je podijelila i video na kojem pozira i šalje puse.

Obožavatelji su je zasuli komplimentima na račun izgleda. "Najljepša hrvatska pjevačica ikada", "Prelijepa si i čestitke na prinovi", "Prelijepa, uvijek sređena, divna žena", "Ti si, Majo, uvijek top", "Kao Marilyn Monroe si", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Omiljen look mog muža, kaze da sam mu tu top pa evo... 👸

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja Šuput i Nenad Tatarinov vjenčali su se u svibnju prošle godine nakon romantičnih zaruka na Maldivima, a prije toga su u vezi bili dvije godine.

Šuput je inače voditeljica showa "Tvoje lice zvuči poznato" te uveseljava gledatelje svake nedjelje u programu Nove TV.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy i Antoine Fuqua (Foto: Profimedia) +1 Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Zanimljivosti Vladala je modnim pistama, a u 53. godini pokazuje trbušnjake za poželjeti, ide u dućan u sportskom grudnjaku

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene