Čestitamo!

Lijepa Rabljanka Maja Lončarević nova je Kraljica Hrvatske, za titulu se natjecalo i svima dobro znano lice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Rovinju je održan izbor Kraljice Hrvatske, a titula je pripala Maji Lončarević.

Rabljanka Maja Lončarević nova je Kraljica Hrvatske proglašena na izboru održanom u Rovinju, a borit će se za titulu Kraljice svijeta. Prvom princezom proglašena je Jana Tomljanović iz Zagreba, a drugom princezom Antonela Šoljić iz Dugog Sela.

Pogledaj i ovo Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 4 najstariji izbor ljepote Kandidatkinje za kraljicu Zagreba okupirale metropolu, uskoro će laskava titula pripasti novoj ljepotici!

Martini Dovođi pripala je titula kraljice fotogeničnosti, Petri Meglaj kraljice elegancije, Ana Grubišić proglašena je kraljicom osobnosti, a kraljicom medija Sarah Seifert, koju smo imali prilike upoznati u showu Nove TV "Supertalent", u kojem se predstavila twerkanjem i izazvala veliko zanimanje hrvatske javnosti.

Izbor kraljice Hrvatske nije se održavao nekoliko posljednjih godina, a upravo će naša zemlja biti domaćin sljedećeg izbora Kraljice svijeta. 

Za prestižnu titulu borilo se 12 ljepotica iz raznih dijelova Hrvatske i predstavilo u svom najboljem izdanju, pred mnogobrojnom publikom i stručnim žirijem.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a organizatori izbora najavili su kako su prvi put u povijesti Republike Hrvatske upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica svijeta.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) +2 Channing Tatum (Foto: Profimedia) Celebrity Danas od njegova božanstvenog tijela i pločica nije ostalo ništa, a sada znamo i zašto

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene