oglasila se i ona sama

Glumica dobro poznata hrvatskoj javnosti našla se usred skandala, kažu da je otela supruga prijateljici: "Opasna je i lukava"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maite Perroni poznata je po ulogama u brojnim telenovelama, a još ranije bila je u centru skandala zbog veze s Williamom Levijem. Sada tvrde da je svojoj prijateljici otela supruga.

Popularna meksička glumica Maite Perroni (38) domaćoj je publici poznata po telenovelama "Oprezno s anđelom", "Rebelde" i "Moj grijeh", a posljednjih dana se našla ured preljubničkog skandala te je postala tema svjetskih tabloida.

Njezin život nije daleko od uloga koje je glumila u sapunicama. Godinama je u vezi bila s jednim glazbenim producentom, a svog novog partnera navodno je prevarila sa suprugom svoje bliske prijateljice. Mediji tvrde da se radi o producentu jedne meksičke televizije Andersu Tovaru, koji je u braku s glumicom Claudijom Martin. Claudia i Maite su inače vrlo bliske i često se druže, a upravo Claudia navodno je u telefonu svog supruga pronašla poruke koje iniciraju da su Maite i Anders u preljubničkoj aferi.

"Očito je pao na njezino koketiranje. Pokušala ga je zavesti, a cijeli umjetnički svijet zna za njezine motive te da voli flertati. Najgore od svega je što joj je njezina supruga prijateljica", rekao je izvor blizak glumicama. Izvor ističe kako je Maite vrlo lukava i opasna, a podsjetili su i na njezinu aferu s Williamom Levijem 2008. godine dok je njegova djevojka bila trudna.

Claudia je zatražila razvod od svog supruga, no Maite je ispričala kako ona nema ništa s time te moli medije da joj prestanu uništavati ugled. Naglasila je kako joj je drago da su određeni ljudi pokazali svoje pravo lice u tranutačnoj situaciji, a smatra da iza svega stoji novac i ucjene.

Perroni je karijeru započela ulogama u sapunicama u kojima je glumila i s Williamom Levijem, a kasnije se okrenula inozemnom tržištu. Prvu veću ulogu van granica Meksika ostvarila je u erotskom trileru "Dark Desire" koji je prošle godine prikazan na Netflixu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Vlado Kalember - 1 Vlado Kalember - 2 Vlado Kalember - 3 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) +0 Ana Rucner i Vlado Kalember (Foto: Instagram) Celebrity Vlado Kalember pozirao sa sinom kojeg ima s Anom Rucner, obožavatelje iznenadilo koliko mu sliči!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Getty Images) Petra Nemcova (Foto: Getty Images) +10 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Zanimljivosti Život joj je obilježila brutalna tragedija iz koje se jedva izvukla, a jedna od najljepših žena napokon uživa i sretna je

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene