prorezi na pravom mjestu

Kad je iskoračila iz limuzine, nitko nije mogao skinuti pogled s njezine zaista osobite haljine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mahlagha Jaberi zasjala je u svim odjevnim kombinacijama u kojima se pojavila na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu.

Mahlagha Jaberi (32) privukla je sve poglede na 74. filmskom festivalu u Cannesu čim je iz limuzine iskoračila na crveni tepih. 

Iranska manekenka ostavila je dojam svakom kreacijom koju je odabrala za pojavljivanje, no posljednja je bila stvarno posebna. Naime, Mahlagha je obukla haljinu iskrojenu od mnoštva bisera s dugačkim šlepom i prorezima na trbuhu i leđima. 

Zahvaljujući podstavi ljepotica nije pokazala previše dok je pozirala na crvenom tepihu, a svejedno je izgledala jako seksi i mnogi tvrde da je jedna od najbolje obučenih žena na ovogodišnjem festivalu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAHLAGHA ☽ (@mahlaghajaberi)

Njezine prijašnje haljine su joj također odlično stajale i isticale su raskošnošću i brojnim volanima. Inače, Jaberi je ostvarila zavidnu manekensku karijeru i bila je na naslovnicima mnogih magazina. 

Poznata je i kao dvojnica indijske glumice i bivše Miss svijeta Aishwaryje Rai Bachchan, a započela je karijeru u kasnim tinejdžerskim godinama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene