Vrckava pjevačica

ATRAKTIVNI VIDEO Šušnjara otkrila tko je njen "Macho man"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tek je nedavno prekinula dugogodišnju vezu, a javnosti je već predstavila svog "Macho mana".

Simpatična Andrea Šušnjara tek je nedavno je prekinula višegodišnju vezu, a javnosti je već predstavila svog "Mucho mana". Ne, nije riječ o novom partneru nego o novoj pjesmi grupe Magazin.

Pogledaj i ovo Andrea Šušnjara - 3 Ima li netko novi na vidiku? Najdugovječnija je pjevačica Magazina, iza nje je pobjeda nad teškom bolesti, ali i prekid dugogodišnje ljubavi

"Bilo je jako zabavno, interesantno te pomalo neobično snimati ovu pjesmu. No, isto tako moram priznati da smo se svi jako dobro zabavili i nasmijali u studiu prilikom snimanja nove pjesme „Macho man“. Atmosfera je bila toliko opuštena da su čak Keko i Željko sponatano zaplesali dok su čekali da snime svoj dio", izjavila je Andrea kojoj se pjesma svidjela već na prvu.

"Reakcije onih koji su je imali priliku čuti su odlične, što me posbno veseli. Glazba i tekst su zabavni,smiješni i garantiraju dobru zezanciju! Napravljena je za potrebe mjuzikla „Pacijenti“ te je na premijeri izazvala najviše oduševljenja, osmjeha na licima gledatelja ali i veliki aplauz, što pokazuje da dobro prolazi kod publike i zbog toga sam neizmjerno sretna. Mjuzikl je zbilja ispunio sva moja očekivanja, a sve uloge su me na svoj način oduševile. Jako sam sretna zbog obitelji Huljić što su jos jednom pokazali i dokazali da su najbolji u svom poslu, te sam ponosna što sam i ja dio te velike priče", kazala je Šušnjara. 

Spot potpisuje Leo Bartulica, a uloge u spotu imali su i Damir Mihanović Čubi i bivši mister Hrvatske Ivica Prižmić, koji se odlično snašao u ulozi macho mana.

Spot govori o pastirici koja je iskreno zaljubljena u jednog farmera, a njena mama (koju je za ovu prigodu odigrao Čubi) želu ju bogato udat. Što će na kraju prevladati pogledaje sami!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene