Kakvo tijelo, kakav pogled

NAVRŠILA 58 GODINA Seks bomba i dalje ostavlja bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najutjecajnijih žena svih vremena slavi rođendan. Kraljice popa, sve najbolje za tvoj 58. rođendan.

Popularna pjevačica Madonna danas slavi svoj 58. rođendan. Punog imena Louise Veronica Ciccone jedna je od najpopularnijih pjevačica prošlog, ali i ovoga stoljeća.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 baš voli photoshop! Madonna objavila fotografije bez ijedne bore i čistog lica, koje su potpuna suprotnost realnom stanju stvari!

Ova glumica, redateljica i zabavljačica prodala je više od 300 milijuna svojih albuma diljem svijeta. Časopis Time uvrstio ju je u jednu od 25 najutjecajnijih žena 20. stoljeća, a Guinnessova knjiga rekorda najuspješnijim ženskim izvođačem svih vremena.  Mnogi su kritičari hvalili njezinu glazbenu produkciju i njezin opus, pa su je kasnije prozvali i kraljicom popa.

Rođena je 1958. godine u Michiganu, a 1977. preselila se u New York gdje se bavila modnim plesom. Sljedećih je godina objavila nekoliko albuma. Počela je pomicati granice glazbe, rasla joj je popularnost, a kroz vijelu karijeru izdala je nekoliko naupečatljivijih pjesama: 'Like a Virgin', 'Papa Don't Preach', 'Like a Prayer', 'Vogue', 'Frozen', 'Music', 'Hung Up' i '4 Minutes'.

Karijera joj je poboljšana pojavljivanjem na filmskom platnu 1985. godine.

Madonna se smatra poslovnom ženom, žena koja je modna dizajnerica, spisateljica za djecu, producentica i filmska redateljica.

 

 

A photo posted by Madonna (@madonna) on

 

 

Danas svi znaju da ono što Madonna obuče je ponovno u modi. Časopis Billboard je Madonnu proglasio drugim, iza The Beatlesa, najuspješnijim umjetnikom na Billboard Hot 100 ljestvici, a što ju čini i najuspješnijim samostalnim umjetnikom te ljestvice. Madonna je dobila svoje mjesto u Rock and Roll Hall of Fame.


  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene