neobično društvo

On ima 25, a ona 61 godinu: Svog mlađahnog dečka povela je na susret s bivšim mužem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madonna je u vezi s plesačem Ahlamalikom Williamsom navodno u vezi od kraja prošle godine, a rijetko ju se s viđa s bivšim mužem Guyem Ritchiem, s kojim ima dva sina.

Madonna (61) više nije na ratnoj nozi s bivšim mužem Guyem Ritchiejem (51), od kojeg se razvela 2008. godine. 

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

Pjevačica se susrela s Guyem u Londonu, a povela je svog 36 godina mlađeg dečka Ahlamalika Williamsa. Ritchie je doveo svoju suprugu, manekenku Jacqui Ainsley (38), s kojom ima četvero djece. 

Bivši supružnici susreli su se pred umjetničkom galerijom u Londonu i bili su dobro raspoloženi. Ni Madonna niti Guy nisu imali zaštitne maske na licu, kao ni njihovi partneri, a nisu se držali ni socijalne distance među gomilom ljudi.

Inače, pjevačicu i filmskog redatelja rijetko se viđa u javnosti skupa otkad su se razveli. Madonna i Guy iz osmogodišnjeg braka imaju sinove Rocca (19) i Davida (14), a i oni su došli na događaj u galeriju. Fotografije možete pogledati ovdje

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday @madonna!!!!!!!! #gang #rebelheart

A post shared by Ahlamalik Williams (@ahla_malik) on

Njihov razvod bio je turbulentan i navodno mu je pjevačica trebala isplatiti financijsku naknadu između 60 i 73 milijuna dolara te je dio pogodbe bila i vila vrijedna 12 milijuna funti u Wiltshireu. Oko skrbništva su se također borili i Madonna je izgubila ono nad sinom Roccom nakon što je rekao da želi živjeti s ocem. 

Kako pišu američki mediji, pjevačica je od kraja prošle godine u vezi s 25-godišnjim plesačem Ahlamalikom.  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene