Bijeg od optužbi

Usred preljubničkog skandala u toplesu uživa na plaži, a fotografi su uhvatili i malu nezgodu s bikinijem!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda Madison LeCroy našla se usred skandala i američki su mediji prošlog tjedna pisali da je krivac za raskid veze i zaruka Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza.

Madison LeCroy prije nekoliko je dana identificirana kao glavni krivac za trzavicae u vezi Jennifer Lopez (51) i Alexa Rodrigueza (45), no ona se ne zamara glasinama. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Što se dogodilo? Jennifer Lopez razbjesnila obožavatelje naglim potezom, ni za što nije dala objašnjenje: "Ovo je krajnje razočaravajuće"

31-godišnja starleta i reality zvijezda "Southern Charma" uživa na Bahamima daleko od ljubavne drame slavne pjevačice i njezina zaručnika. Madison je u jednom trenutku pokazala svoje grudi dok je popravljala gornji dio badića, što nije promaklo paparazzima. 

Starleta je dosta vremena provela proučavajući grudnjak, a s njom je bilo i društvo, prijateljica i misteriozni muškarac. S osmijehom na licu LeCroy se namazala uljem za sunčanje i potom krenula na kupanje te je pritom pokazala svoju dobru figuru. Reality zvijezda na Instagram storyjima pohvalila se da uživa na djevojačkoj zabavi svoje prijateljice i da je upravo to razlog zbog kojeg je na Bahamima. 

Inače, američki mediji tvrde da je Madison imala aferu s Alexom i da ju je prije nekoliko mjeseci natjerao da potpiše ugovor o neotkrivanju podataka, poznat i kao ugovor o povjerljivosti. Njezina kolegica iz reality showa Shep Rose za US Weekly otkrila je taj podatak, sugerirajući pritom da je možda poduzeta neka vrsta kontrole počinjene štete.

"Znam da je potpisan taj ugovor, što zapravo ne mora ništa veliko značiti", izjavila je Shep.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Celebrity Nakon natpisa o prekidu s J.Lo, Alex Rodriguez izveo pomalo očekivan potez samo da čim prije spasi stvar?

Madison je inače sama prethodno bila priznala medijima da je razgovarala s Alexom, ali da se među njima ništa više od toga nije dogodilo i da je njihov odnos bio platonski. Dogodilo se to nakon emitiranja novih epizoda reality showa u kojem sudjeluje, a u kojem je optužena da je spavala s misterioznim bivšim igračem bejzbola, što je ujedno i Alex.

"Pokušala sam biti što tiša. Ne želim mu ništa loše ni njegovoj obitelji. U svemu tome smo potpuno nevini. Nikada se nismo sreli niti imali fizički kontakt. Samo smo poznanici i Alex sa mnom nikada nije varao Jennifer, fizički", izjavila je Madison tada za Page Six.

Zanimljivo je da starleta uživa na Bahamima na kojima je 2019. Rodriguez zaprosio Lopez. Slavni par zanijekao je raskid zaruka i veze pa se bivši igrač bejzbola zaputio u Dominikansku Republiku k pjevačici, gdje ona trenutačno snima film "Shotgun Wedding". 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Nekad i sad Muškarac koji je često bio na listama najseksi muškaraca već 38 godina voli samo jednu ženu s kojom nikad nije stao pred oltar

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene