Svima je zapela za oko

Fotografije prozirne haljine izbliza otkrile su više nego što je mislila, iako se ono što fali vidi na prvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madeline Brewer pojavila se u haljini bez grudnjaka na 73. dodjeli nagrada Emmy, čime je privukla dodatnu pozornost fotografa i drugih zvijezda.

Zvijezda hit-serije "Sluškinjina priča" i filma "Hustlers" Madeline Brewer prošetala je crvenim tepihom 73. dodjele Emmyja puna samopouzdanja, i to u haljini ispod koje nije nosila grudnjak, što je bilo i više nego očito.

29-godišnja glumica istaknula je svoju vitku liniju u uskoj haljini s potpisom Toma Forda, a grudnjak je ovaj put odlučila ostaviti kod kuće, čime je plijenila dodatnu pažnju fotografa pred kojima je pozirala.

Osim Madeline na Emmy su stigli i drugi kolege iz serije "Sluškinjina priča" u kojoj zajedno glume, poput Maxa Minghella, Anne Dowd, O.T.-ja Fagbenlea, a Yvonne Strahovski to što je trudna pa nije mogla doći, nije spriječilo da se uredi i dotjerana pozira kod kuće, barem za Instagram.

"Sretni Emmyji svima i hvala vam na nominaciji. Velike čestitke svima nominiranima i onima koji će pobijediti", napisala je Yvonne.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yvonne Strahovski (@yvonnestrahovski)

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Profimedia) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) +5 Michael Douglas i Catherine Zeta Jones (Foto: Getty Images) Celebrity Moćni par u koji su bili uprti svi pogledi, a divna glumica jednim je detaljem na haljini zaokupila baš svu pažnju

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Život Marine Tucaković obilježila je tragedija od koje se nikad nije oporavila, a malo tko zna da je svoj veliki hit posvetila upravo tome

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene