Uklonili ih od obitelji

Muzej voštanih figura Madame Tussauds premjestio figure princa Harryja i Meghan Markle

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Madame Tussauds, koji posjeduje više od 250 voštanih modela slavnih osoba, objavio je da će figure Harryja i Meghan biti premještene u drugi odjel, dalje od postave ostatka kraljevske obitelji.

Muzej voštanih figura Madame Tussauds uklonio je figure princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle iz prikaza britanske kraljevske obitelji pošto su njih dvoje objavili da se povlače s kraljevskih dužnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Harry i Meghan objavili su u srijedu navečer na društvenim mrežama da planiraju više vremena provoditi u Sjevernoj Americi te da se nadaju kako će postati financijski neovisni i osnovati novu dobrotvornu organizaciju.

Njihova je najava, kako se čini, iznenadila Harryjevu baku kraljicu Elizabetu i njegova oca princa Charlesa.

Buckinghamska palača objavila je da su razgovori s Harryjem i Meghan o tim pitanjima u ranoj fazi.

Madame Tussauds, koji posjeduje više od 250 voštanih modela slavnih osoba, objavio je da će figure Harryja i Meghan biti premještene u drugi odjel, dalje od postava obitelji koji uključuje kraljicu Elizabetu, princa Phillipa, princa Charlesa, princa Williama i njegovu suprugu Kate.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Edward Furlong (Foto: Profimedia) Edward Furlong (Foto: Screenshot) Edward Furlong (Foto: Getty Images) Edward Furlong (Foto: Getty Images) +5 Edward Furlong (Foto: Getty Images) Celebrity Dječak iz filma ''Terminator'' uhvaćen s kraljem pornofilmova: Fotka postala viralna, prozvali je najtužnijom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene