Par kojem se čude

Zaručnik jedne od najseksi glumica zbog zadnjeg poteza gubi fanove koji ga više ne prepoznaju: "Što se to događa s tobom?!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly na Instagramu je predstavio novi imidž koji je iznenadio i razočarao njegove obožavatelje, a mnogi su mu poručili i da ga više ne prepoznaju.

Reper Machine Gun Kelly (31), pravog imena Colson Baker, izaziva posebno zanimanje javnosti otkako ljubi jednu od najseksi žena svijeta, glumicu Megan Fox (35).

Pogledaj i ovo Megan Fox i Machine Gun Kelly - 3 Kakvi su vaši dojmovi? Mnogima je godinama bila jedna od najljepših glumica, no promjenom imidža podijelila je i mišljenje javnosti o sebi

Par koji ispočetka nitko nije mogao spojiti, nedavno se i zaručio, a nakon što su nju kritizirali da je zbog njega promijenila stil odijevanja, na udaru kritika sada je završio on.

Reper se na Instagramu pohvalio novim imidžem koji dosta njegovih fanove nije odobrilo, a mnogi su mu poručili i da ih je ovim potezom zauvijek izgubio.

"Ovo više nisi ti", "Što se, dovraga, događa s tobom?!","Dosta otrcano", "Ovo je nekad bio reper", "Michelle Gun Kelly", neki su od brojnih komentara koje je dobio ispod fotki na kojima je predstavio ružičastu kosu s kojom je uskladio i lak na noktima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli the Blonde Don (@machinegunkelly)

Svoj novi look pokazao je i na koncertu Avril Lavigne na kojem se pojavio i u topiću koji otkiva trbuh, a ovaj put ga nije uspjela zasjeniti ni zanosna zaručnica koja je u prozirnoj bluzi istaknula dekolte.

Glumica i reper već se mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga, a već su stekli i status jednog od najbizarnijih slavnih parova. U prilog tome ide i Meganin zaručnički prsten koji s unutarnje strane ima bodlje kako bi je ozlijedio ako ga odluči skinuti, a par je nakon zaruka pio i krv jedno drugoga.

Njih dvoje navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo nakon toga pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +2 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Zanimljivosti Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives pokazala tetovažu koja je inače skrivena od pogleda pa od poznate Hrvatice izmamila iznenađujući komentar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene