Hm...

Tijesni korzet koji je nosila zasjenila je jedna čudna stvar na njezinu dečku, teško je to ne primijetiti, ne viđa se često

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly uspio je zasjeniti svoju djevojku Megan Fox na crvenom tepihu, i to zahvaljujući zanimljivoj manikuri.

Na dodjeli nagrada iHeartRadio Music sve su oči ponovno bile uprte u jedan od najintrigantnijih ljubavnih parova današnjice, glumicu Megan Fox i njezina dečka, glazbenika Machinea Guna Kellyja.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

35-godišnja Megan za tu je priliku odjenula pripijeni ružičasti kombinezon s korzetom koji je u prvi plan istaknuo njezin bujni dekolte i jedva ga zadržao na mjestu, ali četiri godine mlađi Kelly uspio ju je nekako zasjeniti. I to zahvaljujući manikuri, odnosno dugačkim šiljastim noktima zbog kojih su se svi za njim okretali, a on ih ponosno pokazivao i njima nježno dodirivao svoju djevojku.

Tako su još jednom na crvenom tepihu izazvali najviše pažnje i interesa okupljenih fotografa pred kojima su pozirali i postali glavne zvijezde događanja. 

Par je u vezi posljednjih godinu dana, a ranije ovog mjeseca njima blizak izvor za Entertainment Tonight izjavio je kako bi se ona voljela udati za njega.

Navodno su se zaljubili na prvi pogled kada su zajedno snimali film "Midnight in the Switchgrass", a ona je ubrzo pokrenula razvod od glumca Briana Austina Greena, s kojim ima troje djece.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Nekad i sad Pogledajte kako su zgodne cure iz ''Hurricanea'' izgledale dok još nisu skupa žarile i palile, jedna od njih ne taji estetske zahvate

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +9 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Preporodio se otkako ljubi 25 godina mlađu ljepoticu koja mu je navodno uništila brak, a ne zna se tko je zgodniji - on ili ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene