Voli biti bez majice

On je novi dečko jedne od najljepših glumica, ona je zbog njega ostavila muža s kojim ima troje djece

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly, koji je trenutačno najpoznatiji kao novi dečko Megan Fox, dobio je natrag svoj auto koji mu je ukraden u prosincu prošle godine, a sve su snimile kamere koje su ga pratile u stopu dok je bio bez majice na sebi.

Glazbenik Machine Gun Kelly ovoga je tjedna ispred svog doma u Los Angelesu snimao novi projekt, a sve je zadivio svojim isklesanim torzom punim tetovaža. Kelly na sebi nije imao majicu, a ispod hlača su mu virile gaće s potpisom Calvina Kleina. Glazbeniku su vratili ljubičasti automobil Aston Martin vrijedan oko 200.000 dolara, koji je u prosincu prošle godine ukraden pred njegovom kućom, a njegovu reakciju zabilježile su kamere.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Automobil je tamošnja policija pronašla tjedan dana nakon krađe, a lopov je smjesta pobjegao kada je shvatio da ga policija lovi. Machine Gun Kelly svoj je auto dobio tek sada jer je bio na popravku kako bi se uvjerili da je s motorom sve u redu. Još ranije glazbenik je pričao kako si je automobil kupio kao poklon samome sebi na kraju turneje 2019. godine.

Slavni reper inače posljednjih mjeseci ljubi holivudsku glumicu Megan Fox, a paparazzi prate svaki njihov korak. Megan je zbog repera ostavila supruga Briana Austina Greena.

Megan i Kelly upoznali su se u ožujku prije godinu dana, na snimanju trilera "Midnight in the Switchgrass", a nedavno su pokrenuli i glasine o zarukama jer je snimljena s dijamantnim prstenom na ruci, ali ipak nije riječ o zaručničkom jer navodno još nisu spremni za brak.

Megan je u studenom i službeno podnijela zahtjev za razvod braja s 47-godišnjim Brianom kako bi mogla nastaviti dalje sa životom. Bivši supružnici vjenčali su se u lipnju 2010. godine i zajedno imaju 8-godišnjeg Nou Shannona, 7-godišnjeg Bodhija Ransona i 4-godišnju Journey River.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene