rapsodija u ružičastom

Dobio nagradu za spot kojim je otkrio da je u vezi s lijepom glumicom pa iznenadio sve zanimljivom kreacijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Machine Gun Kelly je dobio nagradu za spot za pjesmu "Bloody Valentine" kojim je otkrio da je u vezi s Megan Fox.

Machine Gun Kelly i Megan Fox su spotom za pjesmu "Bloody Valentine" podigli puno medijske prašine jer je objavljen baš u vrijeme kada je u centru pažnje bila njihova nova veza.

Pogledaj i ovo Megan Fox - 5 treba li joj sve to? Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

Fox je, naime, nakon deset godina braka ostavila supruga Briana Austina Greena te se našla u zagrljaju sve popularnijeg repera, a on je sada odnio kući kipić za najbolji alternativni spot na dodjelama MTV VMA nagrada.

Machine Gun Kelly se na dodjelama nagrada pojavio u ružičastoj kombinaciji te je pažnju plijenio i bisernom ogrlicom. Uska kričavo-ružičasta majica otkrila je neke od njegovih 49 tetovaža na tijelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on

MTV VMA nagrade dodijeljene su na nekoliko lokacija u New Yorku, a zbog pandemije koronavirusa nije bilo publike, već su samo odradili TV prijenos.

Dodjelu nagrada osim Machine Gun Kellyja predvodile su Ariana Grande i Lady Gaga koje su dobile nekoliko nagrada zahvaljujući singlu "Rain on me" te The Weeknd, BTS i brojni drugi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere (Foto: Getty Images) +7 Richard Gere (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Proglasili su ga najseksi muškarcem svijeta, a prije nego se skrasio s 33 godine mlađom u krevetu su mu bile mnoge kolegice

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene