Kakva promjena!

Decentna stigla na crveni tepih pa svima golicala maštu u minijaturnoj haljini na tulumu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mabel se na dodjelama nagrada BRIT nekoliko puta presvukla, no haljina koju je odabrala za tulum nakon dodjele svima je najviše zapela za oko.

Britanska pjevačica Mabel u utorak navečer kući je odnijela nagradu BRIT u kategoriji za najbolju žensku solo izvođačicu, a pokazala je svoju zavidnu figuru na dodjelama nagrada.

Skupa s prijateljima nakon dodjele je otišla na afterparty u londonski hotel InterContinental, gdje je proslavila i svoj 24. rođendan. Pjevačici je rođendan u četvrtak, a na afterparty je stigla u minijaturnoj haljini u kojoj je mnogima golicala maštu. Tijekom večeri promijenila je nekoliko odjevnih kombinacija, no ona koju je odabrala za tulum najviše je svima zapela za oko.

Na tulumu se potpuno opustila, a na Instagramu je cijelo vrijeme prenosila atmosferu. Pjevačica je i nastupila na dodjelama nagrada BRIT te je brojna publika mogla uživati u njezinim najvećim hitovima.

Na dodjeli nagrada BRIT slavili su i njezini mladi kolege, Lewis Capaldi kući je odnio dvije nagrade od četiri u kojima je bio nominiran, a slavili su i Stormzy i Billie Eilish.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Celebrity Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene