Sve oči na njima!

Regionalne face zasjenile nove grudi mlade zvijezde koja ih je odlučila servirati na pladnju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luna Đogani zasjenila je puno poznatije dame na dodjeli MAC glazbenih nagrada u Beogradu.

Music Awards Ceremony ili MAC 2020 održava se po drugi put u beogradskoj Štark Areni.

Pogledaj i ovo Zadruga Kraj skandalima Vlasnik Pinka objavio da je donio konačnu odluku: Ukida kontroverzni reality show nakon tragedija koje su Srbiju zavile u crno

Riječ je o važnoj glazbenoj dodjeli u našem susjedstvu na kojoj se dijele nagrade u čak 18 kategorija, a na njoj sudjeluju izvođači iz šest zemalja.

Poznate Hrvatice poput Nine Badrić, Antonije Šole, Jelene Rozge, Indire Levak i Lejle Filipović već su zablistale punim sjajem na dodjeli, a blistala je i Nikolina Pišek koja je na crvenom tepihu poslovno.

Ipak, sve dame zasjenila je 23-godišnja pobjednica srpskog reality showa "Zadruga 2" te pjevačica u usponu Luna Đogani koja je u rujnu prošle godine povećala grudi te se time pohvalila na Instagramu. Nakon zahvata obratila se fanovima na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

"Ćao, ljudi moji. Želim samo da vam se javim. Upravo sam operirana, super sam, dobro se osjećam. Grudi su prelijepe, koliko ja znam. Nisam ih još vidjela. Operirana sam uz svoju pjesmu koju su mi pustili kada su me uspavljivali", poručila je tada, a večeras se u Beogradu potrudila da sve oči budu upravo na njima.

Naime, Luna je odabrala haljinu s upitnim dekolteom iz kojeg je zamalo sve ispalo, a haljina je bila i u prigodnoj boji ciklame koja nikako nije mogla proći neopaženo. Kako je to sve izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kobe Bryant (Foto: Getty) Celebrity Tragičan kraj velike ljubavi: Kobe Bryant i supruga imali su romansu o kakvoj mnogi mogu samo sanjati

Goran iz Drugo ime ljubavi: ''Ovo svaki muškarac mora jednom u životu probati!'' | Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene