Zgodan i u 49. godini

Najpoznatiji je kao mlađi brat slavnog glumca, ali javnost ga pamti i kao šarmera zavodljiva osmijeha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luke Wilson ne odriče se treninga u izolaciji.

Holivudski glumac Luke Wilson i brat slavnijeg Owena Wilsona snimljen je golog torza dok se presvlačio nakon što je odradio jedan od svojih treninga na ulicama Los Angelesa, tijekom kojeg se dobro preznojio.

Pogledaj i ovo Luke Evans Opet ljubi Glumac poznat po isklesanom tijelu pokazao novog dečka, ovog puta izbor je pao na zgodnog grafičkog dizajnera

48-godišnjak je tako pokazao top-formu, a da mu treniranje nije loše sjelo, svjedočili su osmijeh koji nije skidao s lica i dobro raspoloženje. Njegove obožavateljice može razveseliti to što je Luke vrlo vjerojatno slobodan muškarac jer posljednja poznata veza bila je ona s košarkašicom Meg Simpson, a potrajala je od 2008. do 2014 godine. 

Luke se s godinama nije puno promijenio, njegov zaštitni znak ostala je i dalje duža frizura, a godinama svjedoči tek prosijeda brada. 

Lukeov sljedeći projekt u kojem bismo ga trebali gledati jest serija "Stargirl", čiji je datum premijer odgođen zbog koronavirusa, no Luke se trudi u međuvremenu ostati u top-formi.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene