Seksi Nižetić

Luka se htio pohvaliti kako radi palačinke, ali pored njegovog golog torza ta je ideja pala u drugi plan: ''Majko Sveta, kako čovjek izgleda!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić je na Instagramu objavio razgolićenu fotografiju iz kuhinje, i to dok sam priprema palačinke, koje su, sudeći po komentarima njegovih obožavatelja, pale u drugi plan.

Naš pjevač Luka Nižetić ljeto je proveo na otoku Visu, na kojem ima i vlastiti restoran, no čini se kako je tijekom ljetnih mjeseci itekako nastavio paziti na formu i mišiće kojima se sada pohvalio na Instagramu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Luka je sve oduševio fotografijom na kojoj priprema palačinke, dok na sebi ima samo kratke hlačice, a njegove brojne tetovaže kojima je ukrasio tijelo dolaze do izražaja. Nikome nije promaklo ni to da je odlučio pustiti nešto dužu kosu nego inače, a i za to je dobio brojne komplimente.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Majkoooo Sveta kako čovjek izgleda, koga je uopće briga za palačinke. Luka, gorišššš", "Dakle, jel može jedna slika gdje nisi zgodan", "Mama mia, koji komad", "Uuuuu, kako si seksi", "Mislim da su palačinke pale u drugi plan ovdje", "Super izgledaš, svaka čast", komentari su koje je dobio od obožavateljica.

Luka je inače poznat po napornim treninzima u teretani pomoću kojih održava izvrsnu formu za nastupe, a tu i tamo se zna pohvaliti pokojim razgolićenim izdanjem i očarati sve koji ga prate i koji priželjkuju još više takvih izdanja. A nedavno je objavio i fotografiju na kojoj na plaži pozira s ocem Milom, pa je svima postalo još jasnije od koga je pokupio dobre gene. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Profimedia) +0 Sofia Vergara (Foto: Instagram) Celebrity Teško je ne gledati u gornji dio njezine haljine koja je pristojna samo na prvi pogled, dobro je začinila situaciju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene