Možemo samo reći wow!

Nije tajna da Luka voli provoditi vrijeme u teretani, ali ono čime se sada pohvalio sve je začudilo: "Čovječe, je li moguće?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić se pohvalio rezultatima vježbanja i odlazaka u teretanu, koji se i više nego isplate.

Nije tajna da je naš popularni pjevač Luka Nižetić veliki zaljubljenik u vježbanje i održavanje top forme uz zdrav način života, no njegova posljednja objava na Instagramu mnoge je ostavila bez daha jer se pohvalio nikad isklesanijim mišićama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

"Ne postane lakše, samo postaješ jači", napisao je 37-godišnji Luka uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

Luka je rezultate marljivog treniranja podijelio sa svojih gotovo 88 tisuća obožavatelja koji su mu ostavili brojne komentare divljenja i nevjerice kako je moguće da tako dobro izgleda, a neki su mu priznali da im je prava motivacija.

"Apolon", "Ma jel ovo neki filter", "Spreman si za sve ishode u životu, vidim ja", "Tjeraš me da požurim svoj odlazak u teretanu, hvala Luka", "Čovječe, je li ovo stvarno. Ti ili fotomontaža", "Hulka Nižetić", "Hercules", "Gospe moja, asfalt gori do Njemačke", "Goriš čovječe, pozitivno", "Svaka čast", "Apolon je mala beba za Luku, koliko muke i truda za isklesat ovo tijelo", samo su neki od komentara. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana (Foto: AFP) Princeza Diana i princ Charles (Foto: AFP) Princeza Diana u Africi (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) +2 Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bio je naočit muškarac koji je ljubio princezu Dianu, šuškalo se i da je Harryjev otac, a njegov život danas daleko je od onog koji je tada vodio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene